Tuesday, September 26, 2023
HomeKerajaanJawatan Kosong UiTM Pahang

Jawatan Kosong UiTM Pahang

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong UiTM Pahang | Kepada seluruh warganegara malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan terkini yang ditawarkan di Universiti Teknologi Mara (UiTM) pahang anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Jawatan Kosong UiTM Pahang

  1. Penolong Pegawai Tadbir
  2. Pembantu Tadbir
  3. Pemandu Kenderaan
  4. Pegawai Keselamatan

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara yang berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu O9 Ogos 2021.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya dibawah.

Cara memohon jawatan

  • Untuk membuat permohonan jawatan di UiTM Cawangan Pahang anda hendaklah membuat permohonan dengan menggunakan Borang Perjawatan UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA yang boleh didapati di Bahagian Pentadbiran, UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA Cawangan Pahang, Kampus Jengka atau anda boleh muatturunnya sendiri di pautan yang kami telah berikan dibawah.
  • Borang permohonan hendaklah diisi dengan lengkap dan serta mengikuti segala arahan-arahan yang telah ditetapkan sebelum dihantarkan ke alamat yang telah dinyatakan.

Borang Permohonan / Syarat Penuh Permohonan Jawatan

RELATED ARTICLES

3 COMMENTS

  1. salam sejahtera..sya mencari kerja sebagai pemandu pengarah atau pemandu peribadi syarikat?? jika ada kekosongan sila email kepada sya🙏🏻🙏🏻 sekian terima kasih.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments