Jawatan Kosong UiTM Pahang

1
6305
Jawatan Kosong UiTM Pahang AMBILAN TERKINI

Jawatan Kosong UiTM Pahang | Kepada seluruh warganegara malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan terkini yang ditawarkan di Universiti Teknologi Mara (UiTM) pahang anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Jawatan Kosong UiTM Pahang

  1. Penyarah UiTM

Bidang jawatan :
Pelbagai bidang jawatan

Jawatan Kosong Pentadbiran

Jawatan Kosong UiTM Pahang

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara yang berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 15 JUN 2020.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya dibawah.

Cara memohon jawatan

  • Untuk membuat permohonan jawatan di UiTM Cawangan Pahang anda hendaklah membuat permohonan dengan menggunakan Borang Perjawatan UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA yang boleh didapati di Bahagian Pentadbiran, UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA Cawangan Pahang, Kampus Jengka atau anda boleh muatturunnya sendiri di pautan yang kami telah berikan dibawah.
  • Borang permohonan hendaklah diisi dengan lengkap dan serta mengikuti segala arahan-arahan yang telah ditetapkan sebelum dihantarkan ke alamat yang telah dinyatakan.

Borang Permohonan / Jawatan Pensyarah

Borang Permohonan / Jawatan Pentadbiran

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.