Tuesday, June 6, 2023
HomeSwastaJawatan Kosong Touch N Go

Jawatan Kosong Touch N Go

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong Touch N Go | Bagi mereka yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan terkini yang ditawarkan di Touch N Go atau syarikat TNG digital Sdn Bhd anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti yang telah ditawarkan.

Latar belakang Majikan

TNG Digital Sdn. Bhd. Adalah usaha sama antara Touch ‘n Go Sdn. Bhd. Dan Ant Financial. Dengan kekuatan kami yang digabungkan sebagai pemain No. 1 pembayaran mikro di Malaysia dan teknologi AliPay,

TNG Digital bertujuan untuk menggabungkan penyelesaian inovatif dengan teknologi canggih untuk merevolusikan e-pembayaran dan meningkatkan mobiliti bandar.

Touch ‘n Go sudah menjadi sebahagian daripada hidup anda sejak anda mendapat kereta pertama. Sekarang, dengan Touch ‘n Go eWallet oleh TNG Digital, kami membawa anda ke masa depan di mana wang tunai hanyalah pilihan.

TNG Digital mengamalkan budaya kerja yang berdaya saing, menyeronokkan, dan memuaskan, mencerminkan tenaga kerja muda dan bertenaga yang memberi kuasa kepada syarikat.

Idea baru, petunjuk baru dan inspirasi segar adalah apa yang kami pelihara di syarikat ini, dengan jam fleksibel, ruang kerja canggih, hari sarapan, acara sukan dan pengembaraan, elaun e-dompet hanya beberapa kelebihan yang kami tawarkan kepada pekerja kami.

Jawatan Kosong Touch N Go

Senarai Jawatan Terkini di Touch N Go

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk semasa membuat permohonan jawatan.

Cara memohon Kerja di TNG Digital

  • Permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang Jobstreet yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.
  • Sila pastikan anda register / login dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.
  • Anda boleh membaca panduan permohonan yang lengkap untuk memohon jawatan di Jobstreet dengan betul dan tepat di pautan kami telah berikan seperti berikut.

RELATED ARTICLES

3 COMMENTS

  1. Sy ingin mengisi kekosongan jawatan di syarikat Tuan/Puan.Jika ada jawatan yg sesuai dgn kelayakan sy bkh hubungi sy di talian 0103535465

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments