Jawatan kosong Top Glove Corporation Berhad
Jawatan kosong Top Glove Corporation Berhad

Jawatan kosong Top Glove Corporation Berhad

Jawatan kosong Top Glove Corporation Berhad | Peluang kerjaya terkini di Top Glove Corporation Berhad mereka yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat diperlawa untuk memohon.

Jawatan kosong Top Glove Corporation Berhad

 1. Boilerman (gred 1 ) Production
 2. Assistant,Safety & Health
 3. Executive, Group Export Documentation
 4. Intership for sales & Marketing Students
 5. Intership fo Human Resource Management Students
 6. Internship for FInance Students
 7. Executive , Research & Development (Intellectual Property)
 8. Researcher , Security
 9. Lorry Driver
 10. Clerk,HR

Semua jawatan kosong terkini di TopGlove akan dipamerkan di laman sewang Jobstreet sila rujuk jawatan-jawatan terkini di pautan yang kami telah berikan dipautan dibawah untuk kekosongan yang terkini.

Latar Belakang Majikan

Ditubuhkan pada tahun 1991 dan mempunyai ibu pejabat di Malaysia, Top Glove Corporation Bhd adalah pengeluar sarung tangan terbesar di dunia. Bermula hanya sebagai syarikat perniagaan tempatan dengan 1 kilang dan 1 jalur pengeluaran sarung tangan, Tetapi hari ini telah menguasai 26% bahagian pasaran dunia untuk sarung tangan getah. Syarikat ini juga mempunyai kilang operasi pembuatan di Malaysia, Thailand dan China. Ia juga memiliki pejabat pemasaran di negara-negara seperti Amerika Syarikat, Jerman dan Brazil dan mengeksport ke lebih dari 2,000 pelanggan di 195 negara di seluruh dunia.

Cara memohon

 • Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan laman sesawang rasmi Jobstreet yang kami telah berikan di pautan dibawah.
 • Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat serta memenuhi segala syarat-syarat pelantikan yang telah diberikan untuk setiap jawatan.
 • Anda juga boleh membaca Panduan Permohonan Kerja di Jobstreet yang kami berikan pautannya seperti berikut.

Mohon