Jawatan Kosong TM Ambilan Seluruh Malaysia

6
24689
Jawatan Kosong TM Ambilan Seluruh Malaysia

Jawatan Kosong TM Ambilan Seluruh Malaysia | Peluang kerjaya kepada seluruh warganegara malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di TM berikut adalah maklumat jawatan yang ditawarkan :-

Jawatan Kosong TM Ambilan Seluruh Malaysia

  1. Asst Mgr Web Developer 1
  2. Pembantu Pegawai Teknik

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya dibawah.

Lain-lain jawatan kosong terkini kerajaan anda boleh memohon disini

Cara memohon jawatan

  • Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi yang telah disediakan oleh pihak TM iaitu tmcareer yang kami telah sediakan pautannya dibawah.
  • Sila pastikan anda membaca dengan teliti syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

6 COMMENTS

  1. I graduated SKM level 2, SCM level 3 and DKM executive assistant computer system, I am interested in being a technical assistant in your company

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.