Friday, December 1, 2023
HomeJawatan kosong swastaJawatan Kosong Terkini UKM Kesihatan Sdn Bhd

Jawatan Kosong Terkini UKM Kesihatan Sdn Bhd

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong Terkini UKM Kesihatan Sdn Bhd | Kepada mereka yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut.

Jawatan Kosong Terkini UKM Kesihatan Sdn Bhd

  1. Digital Marketing Executive
  2. Clinik Assistant
  3. Resident Doctor
  4. Sale Assistant
  5. Pembantu Klinik
  6. Radiographer Cum Clinik Assistant

Lain-lain jawatan kosong terkini yang ditawarkan (mohon disini)

Syarat asas permohonan jawatan

Permohonan adalah terbuka kepada seluruh rakyat malaysia yang berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.

Calon hendaklah mempunyai sekurang-kurangnya SPM atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya dan diiktiraf oleh kerajaan malaysia.

Melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan untuk semua jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

Cara memohon jawatan

Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Jobstreet yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat untuk memastikan permohonan anda terima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments