Jawatan kosong terkini SPA8 Juruteknik komputer Gred FT19

Jawatan kosong terkini SPA8 Juruteknik komputer Gred FT19

Jawatan kosong terkini SPA8 Juruteknik komputer Gred FT19 | Sukacita dimaklumkan kepada seluruh rakyat malaysia yang berminat untuk berkhidmat didalam perkhidmatan awam anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi jawatan Juruteknik computer Gred FT19.

Jawatan kosong terkini SPA8 Juruteknik komputer

Nama Jawatan: Juruteknik komputer Gred FT19
Syarat Kelayakan : SPM/SVM/SKM
Jabatan Perkhidmatan Awam
kekosongan : 30 kekosongan jawatan pelbagai negeri
Gaji ditawarkan : MINIMUM RM1,377.00 MAKSIMUM RM4,052.00 KADAR KENAIKAN GAJI TAHUNAN RM100.00

perhatian: untuk pengambilan ini calon hendaklah membuat permohonan selewat-lewatnya pada 23 ogos 2016 namun begitu jika anda membuat permohonan selepas daripada tarikh ini nama anda akan disenaraikan sebagai pemohon dan akan tamat tempoh dalam tempoh 1 tahun.

Tugas Jawatan 

Mereka yang menjawat jawatan ini akan melaksanakan tugas-tugas seperti penyelenggaraan siste komputer,melindungi dan membaiki kelengkapan IT serta menyelenggara aplikasi perkomputeran dan operasi sistem dalam sesebuah organisasi.

Cara Membuat Permohonan

Permohonan hanya boleh dibuat melalui laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) yang telah kami berikan dibawah.

Bagi calon pertama kali anda hendaklah mendaftar terlebih dahulu manakan mereka yang telah mendaftar hanya perlu mengemaskini jawatan dibahagian permohonan jawatan : Juruteknik komputer Gred FT19.

MOHON SEKARANG