Wednesday, October 4, 2023
HomeSwastaJawatan Kosong Terkini Petronas 2022

Jawatan Kosong Terkini Petronas 2022

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong Terkini Petronas 2022 | Peluang kerjaya terkini di Petronas Malaysia bagi mereka yang berminat dan berkelayakan jangan lepaskan peluang untuk segera membuat permohonan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut. Berikut adalah maklumat jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Jawatan Kosong Terkini Petronas 2022

  1. Copywriter
  2. Executive
  3. Graphic Designer

Lain-lain jawatan terkini mohon disini

Tentang Majikan

Ditubuhkan pada 1974, Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS) ialah syarikat multinasional minyak dan gas bersepadu sepenuhnya Malaysia yang disenaraikan antara syarikat terbesar di FORTUNE Global 500®.

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon.

Seorang yang berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan bagi setiap jawatan-jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk syarat penuh yang telah ditetapkan.

Sila pastikan anda hanya membuat permohonan jawatan yang anda mempunyai kelayakan sahaja.

Cara memohon jawatan Petronas

Semua permohonan Jawatan Kosong Terkini Petronas 2022 hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi yang telah disediakan oleh pihak Petronas yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Hanya permohonan yang lengkap dan berkelayakan sahaja akan di semak dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments