Jawatan Kosong Terkini MR DIY

53
11216
Jawatan Kosong Terkini MR DIY

Jawatan Kosong Terkini MR DIY | Kepada warganegara malaysia yang sedang mencari jawatan kosong dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan kosong terkini yang ditawarkan di MR DIY anda diperlawa untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan ditawarkan seperti berikut:-

Jawatan Kosong Terkini MR DIY

 1. Junior Executive & learning & Development
 2. Assistant Supervisor
 3. Cashier / Store Assistant / Promoter

Lain-lain jawatan kosong terkini ( Mohon disini)

Syarat asas permohonan

 • Calon hendaklah membuat permohonan sebelum tarikh tutup permohonan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang ditawarkan.
 • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan anda boleh rujuk semasa membuat permohonan.

Cara membuat permohonan jawatan DIY

 • Permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan pautan yang telah kami sediakan dibawah.
 • Sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat untuk memastikan permohonan anda diterima.
 • Hanya mereka yang berkelayakan dan melepasi syarat-syarat yang telah ditetapkan sahaja akan dipanggil untuk tapisan selanjutnya.

  Mohon

53 COMMENTS

 1. Assalammualaikum saya Rose lizawati binti Saul hamid,mr diy masih ada jawatan kosong tak untuk saya berkerja?jikalau ada kosong mr diy hubungi saya.kalau ada Di Cheras berdekatan pasaraya fress d LRT selatan,terima kasih .
  017-6399940

  • Assalamualaikum ada tak kosong di mr DIY papar,Lau ada blh hubungi Sya di no 01125053148 atau Gmail Sya,sy sgt memerlukn Kerja sbb semasa pkp Sya telah kehilangan pekerjaan.dn bnyk hutg2 yg perlu digelaskn.dan ingin membantu keluarga.

 2. Assalamualaikum,
  saya nak cari kerja dekat MR DIY Tanjong Malim, Perak.
  Saya perlukan pekerjaan sebab nak sara hidup selepas tamat PKP.
  No. HP : 019-5137290
  Terima kasih

 3. Saya nak cari dekat mr diy menara mata kuala lumpur. Dekat mr diy menara mara ada kosong tak? Kalau ada saya nak kerja. Saya nak kerja sebab nak cari duit. Nak sara diri. Ni nombor saya. 01160765010. Call la saya mr diy. Saya nak kerja.

 4. Dengan sukacita yg dimaklumkan bahawa ,sy brnama martina ingin mncari pkerjaan di area tenom sabah ,sya perlukan pkerjaan sb nak sara hdup dn cari duit demi menempung khidupan keluarga..nie no hp sy 0109700867

 5. assalamuailaikum….sya mohon kerja sbgai cashier d mr.diy kemaman.sya dh ada pengalaman kerja cashier d pasaraya cola slma 8 tahun…sya berhenti sbb kn nikah n suami terus berhnti.mohon pihak mr.diy pertimbangkan permohonan sya.

 6. Assalamualaikum saya mencari kerja MR.D.I.Y kalau boleh di kawasan berdekatan saya duduk di pandan indah saya sgt perlukan kerja utk menolong org tua saya di kampung

 7. salam sejahtera saya Antiony Ak Margraton ,Mr diy Masih Ada jawatan kosong tak utk saya berkerja?jikalau Ada kosong Mr diy hubungi saya.Kalau Ada Di Sarawak berdekatan dengan emart tudan,terima kasih 0162299710.

 8. salam sejahtera saya Nur Amelia binti Shamsudin , Mr diy Masih Ada jawatan kosong tak utk pekerja perempuan? Umur 19 mempunyai kelulusan SPM. Jika Ada kosong hubungi saya. area Kuantan
  dan berdekatan dengan bandar ,terima kasih 0169625805

 9. Assalamualaikum, saya nk cari kerja MR DIY area Shah Alam Taman Sri muda
  No hp : 017 6264 922
  Sekian, terima kasih.

 10. Assalamualaikum, saya nk cari kerja MR DIY area Shah Alam Taman Sri muda
  No hp : 014-652-0353
  Sekian, terima kasih.

 11. Assalamualaikum, saya ingin bekerja di Mr Diy di Kip Mall Kota Warisan sebagai promoter.sila hubungi saya 0133849343 kalau ada kosong.terima kasih.

 12. Assalamualaikum Saya nak Cari kerja area tuaran Di Mr DIY telipok sekiranya Ada kekosongan….Saya nak Bantu Family

 13. Assalamualaikum…masi ada kosong lagi kah d daerah sandakan…mr diy..kalau ada kosong lagi tolong telefon saya 01136371269..terima kasih

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.