Thursday, November 30, 2023
HomeSwastaJawatan Kosong Terkini MEASAT Satellite System

Jawatan Kosong Terkini MEASAT Satellite System

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong Terkini MEASAT Satellite System | Kepada seluruh rakyat malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan seperti berikut.

Jawatan Kosong Terkini MEASAT Satellite System

  1. Finance Executive
  2. Engineer/Snr Engineer
  3. Finance Accounting Executive
  4. Network Managemnt Engineer
  5. Senior Business Analyst

Tentang Majikan

MEASAT ialah pembekal premium perkhidmatan komunikasi dan video kepada penyiar terkemuka, platform Direct-To-Home (DTH) dan operator telekom.

Dengan kapasiti merentasi lima (5) satelit komunikasi, MEASAT menyediakan perkhidmatan kepada lebih 150 negara yang mewakili 80% penduduk dunia di seluruh Asia, Timur Tengah, Afrika, Eropah dan Australia.

Syarat asas permohonan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan yang telah ditetapkan.
  • Mempunyai kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh membaca semasa membuat permohonan jawatan.

Cara memohon

Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Jobstreet yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

Sebelum membuat permohonan jawatan sila pastikan anda mengisi segala maklumat profile yang diminta dilaman jobstreet untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Anda boleh baca Panduan Permohonan Jawatan di Jobstreet yang kami telah tuliskan seperti berikut untuk memastikan permohonan anda dibaca dan dinilai sebaiknya.

Hanya mereka yang berkelayakan dan terpilih sahaja akan dipanggil untuk ditemuduga.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments