Jawatan Kosong Terkini Majlis Daerah Gerik

0
1096
Jawatan Kosong Terkini Majlis Daerah Gerik

Jawatan Kosong Terkini Majlis Daerah Gerik | Peluang kerjaya terkini di Majlis Daerah Gerik kepada mereka yang sedang mencari jawatan kosong (Keutamaan diberikan kepada Rakyat Negeri Perak) berminat dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan terkini yang ditawarkan anda diminta untuk membuat permohonan segera. Berikut adalah maklumat jawatan yang ditawarkan :-

  1. Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran Gred U29
  2. Penolong Pegawai Tadbir Gred N29
  3. Pembantu Penilaian Gred W19

Lain-lain jawatan terkini ( Mohon disini )

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 20 Mei 2019.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya dibawah.

Cara memohon jawatan

  • Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan jawatan yang telah disediakan oleh pihak Majlis Daerah Gerik yang anda boleh muatturun di pautan telah kami berikan dibawah.
  • Borang Permohonan hendaklah diisi dengan lengkap dan menyediakan segala dokumen yang diminta sebelum dihantarkan ke alamat yang telah ditetapkan.

Syarat Penuh / Borang Permohonan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.