Friday, August 6, 2021
HomeKerajaanJawatan kosong terkini FRIM

Jawatan kosong terkini FRIM

Jawatan kosong terkini FRIM | Peluang kerjaya kepada seluruh rakyat malaysia yang berminat dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di Kerja kosong Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia berikut adalah maklumat jawatan yang ditawarkan.

Jawatan kosong terkini FRIM

  1. JURUFOTOGRAFI GRED B21
  2. PEMBANTU KEMAHIRAN

Syarat Asas Permohonan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 27 December 2016.
  • Melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan yang anda boleh baca di file pdf yang telah kami sediakan di puatan dibawah.

Cara membuat permohonan

  • Calon yang berminat hendaklah membuat permohonan secara online melalui laman sesawang Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) yang telah kami sediakan bawah.
  • Permohonan secara online hendaklah lengkap dan upload resume terkini anda yang lengkap,maklumat akademik,kelayakan,gaji semasa dan gaji yang dipohon,gambar terkini bersaiz passport dan lain-lain sijil yang berkaitan.
  • Jika anda tidak tahu bagaimana cara untuk menulis resume dengan baik anda boleh baca Contoh Resume Kerja dan Amalan Terbaik Penulisan Resume.

Mohon Online dan Syarat Pelantikan JawatanRELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. saya intan nurhida adiera binti abdul jalil…lepasan sijil institut pertanian dan dip in agribisness…ingin mencarii jawatan yang ade kekosongan…mampu berkhidmat dalam kumpulan..berkerja dengan baik dan bersikap tegas dalam menjalan kan tugas

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular