Friday, December 1, 2023
HomeJawatan Kosong 2022Jawatan Kosong Terkini FamilyMART Malaysia

Jawatan Kosong Terkini FamilyMART Malaysia

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong Terkini FamilyMART Malaysia | Bagi mereka yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini di Family Mart anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan berikut.

Jawatan Kosong Terkini FamilyMART Malaysia

  1. Executive – Human Resource
  2. Executive – Operational Risk (Northern Region)
  3. Manager / Asst. Manager – eCommerce
  4. Asst. Manager Loss Prevention & Security
  5. Retails Assistant – Sungai Long

Syarat asas permohonan

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan yang telah ditetapkan.
  • Mempunyai kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah berikan pautannya dibawah.

Cara memohon

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Jobstreet yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda mengisi segala maklumat jawatan yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan

Anda boleh baca Panduan Permohonan Jawatan Jobstreet yang kami telah berikan untuk memastikan majikan membaca dan menilai permohonan anda dengan baik.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments