Jawatan kosong terkini di CIDB

3
9886
Jawatan kosong terkini di CIDB

Jawatan kosong terkini di CIDB | Pihak Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malayusia (CIDB) mempelawa kepada seluruh rakyat malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk segera membuat permohonan jawatan-jawatan seperti berikut:-

Jawatan kosong terkini di CIDB

  1. Penolong Pengurus Gred JA29
  2. Penolong Akauntan Gred W29

Untuk senarai iklan jawatan kosong lain terkini dimalaysia (lihat disini)

Syarat Asas Permohonan

  • Calon hendaklah warganeagra malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 31 ogos 2017.
  • Mempunyai sekurang-kurangnya Sijil atau Diploma dalam bidang-bidang yang berkaitan sila rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan dibawah.
    Jawatan kosong terkini di CIDB Jawatan kosong terkini di CIDB
    Jawatan kosong terkini di CIDB

Cara memohon

Mereka yang berkelayakan dan melepasi syarat-syarat yang telah ditetapkan hendaklah membuat permohonan dengan menghantarkan keterangkan peribadi ( Resume / CV ) yang lengkap bersertakan salinan sijil-sijil yang berkaitan ke alamat yang telah dinyatakan didalam lampiran.

3 COMMENTS

  1. Saya nak bekerja di CIDB,adakah saya layak kerana saya mempunyai sijil diploma dengan CGPA 3.09 dalam bidang kejuruteraan awam dan baru sahaja tamat latihan industri serta sedang menunggu untuk konvokesyen.Jika boleh tolong beritahu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.