Thursday, November 30, 2023
HomeJawatan Kosong 2022Jawatan Kosong Terkini Bank Islam 2022

Jawatan Kosong Terkini Bank Islam 2022

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong Terkini Bank Islam 2022 | Bagi mereka yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat jangan lepaskan peluang untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Jawatan Kosong Terkini Bank Islam 2022

Senarai jawatan Kosong Bank Islam 2022

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah rakyat Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon.

Seorang yang berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon.

Lain-lain jawatan kosong di Bank Seluruh Malaysia

Cara memohon jawatan

Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi career.bankislam.com.my yang kami telah berikan pautanya seperti berikut.

Bagi pengguna pertama kali membuat permohonan hendaklah mendaftar terlebih dahulu manakala mereka yang telah mendaftar anda hanya perlu login dan mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat jawatan yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments