Thursday, June 1, 2023
HomeSwastaJawatan Kosong Sunway Pengambilan Terkini

Jawatan Kosong Sunway Pengambilan Terkini

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong Sunway Pengambilan Terkini | Kepada warganegara malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berminat dan berkelayakan anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan terkini yang ditawarkan di Sunway.

Berikut adalah maklumat jawatan yang ditawarkan dan cara bagaimana untuk anda membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan di tiga syarikat Sunway public-listed companies — Sunway Berhad, Sunway Construction, and Sunway REIT.

Jawatan Kosong Sunway Pengambilan Terkini

Senarai jawatan terkini di Sunway

Syarat asas pelantikan jawatan

  • Permohonan adalah terbuka kepada seluruh warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan yang anda boleh baca pada lampiran yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan dan anda boleh rujuk semasa membuat permohonan jawatan.

Cara memohon

  • Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan laman sesawang Jobstreet yang kami telah berikan pautannya dibawah.
  • Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat serta memenuhi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon.
  • Bagi memastikan permohonan anda dinilai di semak sebaiknya oleh majikan anda boleh baca tips dan panduan cara untuk setup profile Jobstreet yang betul dan sekaligus menaikkan peratusan anda untuk dipanggil ke tahap selanjutnya.

Mohon

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments