Saturday, December 9, 2023
HomeKerajaanJawatan Kosong SPRM Terkini

Jawatan Kosong SPRM Terkini

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong SPRM Terkini | Kepada warganegara malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan seperti berikut.

  1. Jawatan Terbuka Pengurusan dan Profesional Gred 44
    Gaji ditawarkan : RM4,651

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 25 Nov 2022.
  • Mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda dalam bidang komunikasi massa atau dalam bidang yang berkaitan dan diiktiraf oleh kerajaan malaysia.
  • Keutamaan diberikan kepada mereka yang mahir dalam menyediakan kandungan untuk media sosial seperti facebook,twitter dan Instagram.
  • Peguasaan bahasa Inggeris dan bahasa ketiga seperti mandarin atau tamil adalah satu kelebihan.
  • Untuk Lain-lain jawatan terkini yang ditawarkan anda boleh baca disini

Cara memohon

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan form yang telah dikeluarkan oleh pihak SPRM yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

Syarat Penuh

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments