Jawatan kosong Public Bank Berhad

0
1917
Jawatan kosong Public Bank Berhad

Jawatan kosong Public Bank Berhad | Peluang kerjaya terkini di Public Bank kepada mereka yang sedang mencari jawatan kosong dan berkelayakan anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan seperti berikut:-

Lihat senarai jawatan terkini di Public Bank Berhad

Cara membuat permohonan

  • Semua permohonan jawatan yang ditawarkan hendaklah dibuat dengan menggunakan laman sesawang Jobstreet yang kami telah sediakan pautannya seperti diatas.
  • Bagi memastikan permohonan anda dinilai sebaiknya oleh majikan sila pastikan anda telah mengisi segala maklumat yang diperlukan di profile Jobstreet anda dengan maklumat yang terkini anda boleh baca¬†Cara Setup profile Jobstreet dengan betul.
  • Semasa membuat permohonan juga sila pastikan anda tidak tinggalkan ruangan pitch! ruangan ini sangat penting untuk menarik minat majikan membaca permohonan anda dan menilai kelayakan anda sepenuhnya anda boleh baca¬†Tips Pitching mohon kerja di Jobstreet

Tolong sebarkan kepada rakan-rakan dan suadara-mara anda yang sedang mencari jawatan kosong kami doakan kejayaan anda disini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.