Thursday, November 30, 2023
HomeSwastaJawatan kosong Public Bank Berhad

Jawatan kosong Public Bank Berhad

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan kosong Public Bank Berhad | Peluang kerjaya terkini di Public Bank kepada mereka yang sedang mencari jawatan kosong dan berkelayakan anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan seperti berikut:-

Lihat senarai jawatan terkini di Public Bank Berhad

Cara membuat permohonan

  • Semua permohonan jawatan yang ditawarkan hendaklah dibuat dengan menggunakan laman sesawang Jobstreet yang kami telah sediakan pautannya seperti diatas.
  • Bagi memastikan permohonan anda dinilai sebaiknya oleh majikan sila pastikan anda telah mengisi segala maklumat yang diperlukan di profile Jobstreet anda dengan maklumat yang terkini anda boleh baca¬†Cara Setup profile Jobstreet dengan betul.
  • Semasa membuat permohonan juga sila pastikan anda tidak tinggalkan ruangan pitch! ruangan ini sangat penting untuk menarik minat majikan membaca permohonan anda dan menilai kelayakan anda sepenuhnya anda boleh baca¬†Tips Pitching mohon kerja di Jobstreet

Tolong sebarkan kepada rakan-rakan dan suadara-mara anda yang sedang mencari jawatan kosong kami doakan kejayaan anda disini.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments