Tuesday, September 21, 2021
HomeSeluruh NegeriJawatan kosong Polis Bantuan TNB

Jawatan kosong Polis Bantuan TNB

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan kosong Polis Bantuan TNB | Permohonan adalah diperlawa kepada warganegara malaysia yang berkelayaan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Polis Bantuan di TNB berikut adalah maklumat jawatan:-

Jawatan kosong Polis Bantuan TNB

  1. Konstabel Polis Bantuan TNB
    Gaji ditawarkan RM1,000 + Elaun Elektrik RM85 + Elaun Dobi RM60
    Taraf jawatan : Kontrak (Lantikan tetap selepas 2 tahun)

Syarat Permohonan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia (Lelaki Sahaja) dan berusia tidak kurang daripada 18 tahun dan tidak melebihi 26 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 24 Jun 2017.
  • Mempunyai sekurang-kurangnya SPM dengan kelulusan 6 Sebuj termasuk bahasa melayu dan english.
  • Mempunyai ketinggian minima 168cm tanpa kasut dan BMI 30 ke bawah.

Senarai jawatan kosong terkini di Malaysia

  • Ukuran dada biasa 81cm dan 86cm semasa menarik nafas.
  • Lulus ujian penglihatan bagi mata kiri dan kanan tanpa sebnarang alat bantuan seperti cermin┬ámata.
  • Boleh mengecam warna tidak ada masalah pendengaran dan tidak mempunyai sebarang cacatan pada tubuh badan dan mental dan tidak mempunyai sebarang rekod jenayah.

Cara membuat Permohonan Polis Bantuan TNB

  • Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang yang telah disediakan oleh TNB yang kami telah sediakan pautannya dibawah.
  • Bagi mereka yang belum mendaftar hendaklah mendaftar terlebih dahulu manakala mereka yang telah mendaftar hanya perlu login dan mohon jawatan yang telah ditawarkan

Mohon Online



RELATED ARTICLES

26 COMMENTS

  1. Sy kafri ingin memohon jadi anggota polis bantuan TNB atu agensi lain..umur sy 42 tahu bekas anggota polis bantuan yg telah bertugs selama 15 tahu di sebuah serikat pelantation

  2. Salam aidilfitri..sy shahrizad 35 tahun dari muar ingin memohon jawatan polis bantuan tnb..kelayakan SPM,bekas polis bantuan spdrm..aktif dalam sukan bola sepak ,futsal dan sepak takraw..jika ad peluang di sini sy nyatakan no tel 011-33288972

  3. Salam aidilfitri..sy shahrizad 35 tahun dari muar ingin memohon jawatan polis bantuan tnb..kelayakan SPM,bekas polis bantuan spdrm..aktif dalam sukan bola sepak dan sepak takraw..jika ad peluang di sini sy nyatakan no tel 011-33288972

  4. assalammuailaikum…
    macam mane nak tahu tentang pengambilan polis bantuan tiap kali saye bukak wed mesti da abis tarikh..
    atau pun polis bantuan d buka sepanjang tahun

  5. Assalam kpd ariamir
    Bttoi ke nk bg rm 1000 3 bulan.nanti aku suruh atuk aku najibby bg ko TPM.ko leh bg aku pe lak.nak undi ni….hehehehe

  6. Assalam kpd ariamir
    Bttoi ke nk bg rm 1000 3 bulan.nanti aku suruh atuk aku najibby bg ko TPM.ko leh bg aku pe lak.nak undi ni….hehehehe

  7. assalam siapa yg ambil aku kerja polis bantuan ni aku hadiah kan rm1000 sudah kerja selama 3 bulan tiap2 bulan aku hadiah kan rm300 sapa nak aku iklas nie bukan rasuah ya.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments