Sunday, December 4, 2022
HomeSelangorJawatan Kosong Polis Bantuan MBPJ mohon segera

Jawatan Kosong Polis Bantuan MBPJ mohon segera

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong Polis Bantuan MBPJ | Kepada seluruh rakyat malaysia yang berminat dan berkelayakan terutamanya rakyat negeri selangor anda diperlawa untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pembantu Penguatkuasa (Polis bantuan) Gred N17 di Majlis Bandaraya Petaling Jaya

Jawatan Kosong Polis Bantuan MBPJ

Jawatan ditawarkan: Pembantu Penguatkuasa Gred N17 ( Polis Bantuan)

Taraf jawatan :Kontrak

Kekosongan jawatan : 28

Taraf Gaji : RM928 – RM3375

Syarat permohonan

  • Mempunyai sekurang-kurangnya SPM serta,
  • Bekas anggota Polis,Tentera yang berpangkat koperal dan keatas boleh bertutur dan menulis dalam bahasa melayu yang baik serta mempunyai record yang baik.
  • Memenuhi syarat-syarat tubuh badan dan pacarindera yang baik iaitu seperti berikut
    ujian pacaindera

Cara memohon

  • Untuk memohon jawatan diatas anda hendaklah membaca terlebih dahulu  Manual Penggunaan Sistem Perjawatan Online MBPJ untuk mengelakkan diri anda daripada melakukan sebarang kesilapan semasa membuat permohonan.
  • Anda juga boleh melihat maklumat lanjut jawatan kosong disini

RELATED ARTICLES

26 COMMENTS

  1. Assalamualaikum….tuan sy malek Jamalullail Bin Abd Malik bekas tentera berhenti 15 thn pangkat terakhir sarjan rekod perhidmatan baik…..kalau Ada kekosongan polis bantuan mbpj blh la hubunggi sy 01135190864

  2. Assalamualaikum…tuan nama sy malek Jamalullail Bin Abd Malik ingin memohon polis bantuan Saya bekas anggota tentera berhenti 15thn pangkat sarjan kalau Ada kekosongan polis bantuan blh la hubunggi 01135190864

    • Tuan.. Blh tak wasap sy di no 01111038620.. Sy nk brtanyakan pasal nk msuk tentera…. Dah bnyak kali mintak tapi satu pun xlulus… Mohon pertolongan tuan sikit sebanyak… Skarang ni ada buka pengambilan utk siri 193…

  3. Nama saya syed abdul malik.. Sye tiada sijil apa2 semua… Tapi saya berminat nk masuk polis bantuan…
    Badan tinggi 174
    Berat badan 84kg
    Jenis Badan sye fit bukan gemuk
    Tiada kes jenayah apa apa
    Kalau dapat Inshallah saya usahakan belajar keje
    Ini nombor saya 0177387665

  4. Saga ingin memohon polis bantuan mbpj saya seorang bekas tudm berhenti. Secara terhormat. Selama 15 tahun di dalam tudm. Dalam unit polis tudm .Dan juga anak kelahiran Selangor . jika pihak mbpj memerlukan staff polis bantuan. Boleh hubungi. Sy .mohd khairul bin mat arshad no ic 810902-10-5501. Alamat no 19 jln taman sri jelok 43000 kajang Selangor .no tel 0173709529 Dan org untuk mengatahui later belakang saya insp syakinah Ahmad no tel 0179013429.terima kasih

  5. UMI ATHIRAH BINTI MUSA
    saya berminat untuk menjadi seorang anggota polis bantuan sejak dari bangku sekolah rendah lagi result spm sya boleh than la tapi kalau result pmr sya bgus sejarah lulus skrng susah sngt nk dptkan kerja kalau blh pertimbngkanlah permohonan sya ini nmber fhone sya 018-9491433 UMI ATHIRAH MUSA.

  6. SAYA BERMINAT BERKERJA SEBAGAI POLIS BANTUAN…
    SEBAB SAYA BEKAS ANGOTA ASKAR WATANIAH..
    LAYAKKAH SAYA MEMOHON JAWATAN POLIS BANTUAN..
    INI NO FON SAYA +60172963247 MOHAMAD RAZNOL HELMY

  7. SAYA HNYA BERKELULUSAN PMR… DAN AMAT BERMINAT UTK MENYERTAI PASUKAN PDRM TETAPI SAYA DIBERITAHU PRLU ADA SPM UTK MEMOHON JAWATAN DLM PDRM… LAYAKKAH SAYA MEMOHON JAWATAN KOSONG DLM POLIS BANTUAN INI?

    SAYA ADA SIJIL SKM 1 AUTOMOTIVE, PRNH BERTUGAS DLM JPAM BWORTH…

    • Saya mohd Khairul bin mat Arshad no ic 810902-10-5501 bekas anggota tudm unit polis tudm berpangkat koperal berhenti 15 tahun dengan rekod baek ingin sertai mpbj jawatan penguatkuasa polis bantuan. Jika ada lagi pengambilan sila hubungi 0173709529.

  8. saya berminat dan saya merupakan bekas angota tentera boleh ke saya memohon dan diterima sbb saya besara tanpa pencen dalam tentera dan berpangkat prebet untuk bertugas jika saya boleh memohon n bertugas sbagai polis bantuan MPBJ…sila maklum saya secepat mungkin sbb memerlukan pekerjaan yg [email protected] 0142147372

  9. Memohon jawatan Polis Bantuan sekiranya ada kekosongan. Bekas Tentera. Sebelum ini pernah menjadi Polis Bantuan dibeberapa syarikat, Sijil PULAPOL ada.

  10. Sy sebelum ni kerja polis bantuan k9 unit genting higlands selama 2 tahun…saya da 4bulan lebih menganggur..sijil pulapo ada..sekarang saya tengah cari keje..memang susah nk dpt..harap2 pihak tuan’puan beli peluang kepada saya dalam bidang keselamatan ini..no fon 0125754680

  11. Assalamualaikum tuan/puan. Name diberi MUHAMMAD AZIZUL FITRI BIN MOHD NASIR.. Saya sangat berminat dengan tawaran pekerjaan sebagai polis kerana cita-cita saya sejak bangkul persekolahan lagi ingin menjadi seorang anggota polis. Sekarang saya baru tamat STPM .. Ketika result SPM keluar banyak tawaran Universiti tetapi saya tolak tawaran tersebut, sebab saya mahu kejar cita2 sy, lepas tu sy sambung STPM n now sedang menunggu result.. Sekiranya pihak tuan,puan memberikan saya peluang untuk menceburi dalam bidang keselamatan ini InshaaAllah saya tidak akan mensia-siakan peluang tuan dan pua. Sekian Terima Kasih.no tel:0195441713

  12. saya ingin mencari kerja polis bantuan,pengawas hutan di selangor @ apa2 jawatan kosong yang terkini..

  13. Memang saya berminat sangat kerja dalam bidang polis .sejak saya dari kecil lagi . cuma kelulusan SPM saya tidak sempat nak mengambil sebab waktu tu keluarga saya ada masalah kewangan .

    • assalamualaikum.tuan saya 3.kali.apply regular tak.dapat disebab dulu pasal.ic ayah je.skrg dah biru.skrg umur.34.saya cuma ada pmr sahajar tuan.tapi sangat berminat berkhidmat badan beruniform.jika.ada kekosongan polis bantuan yg boleh serap guna.pmr.mohon bantu saya tuan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments