Jawatan Kosong Penyelia dan Pembanci

jawatan kosong penyelia dan pembanci
jawatan kosong penyelia dan pembanci

Jawatan Kosong Penyelia dan Pembanci | Peluang kerjaya terkini sebagai Penyelia dan Pembanci banci penduduk dan perumahan Malaysia 2020 mereka yang berminat diperlawa untuk segera membuat permohonan. Jawatan adalah secara PSH iaitu Pekerja Sambilan Harian.

Jawatan Kosong Penyelia dan Pembanci

  1. Penyelia
  2. Pembanci

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan.

Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah berikan dibawah.

Jawatan Kosong Penyelia dan Pembanci

Cara memohon

Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi yang telah kami berikan pautannya seperti dibawah.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan

Mohon

11 COMMENTS

  1. Asalamualaikum saya ingin memohon jawatan sebagai pembanci..Kerana tempat kerja lama saya Jazz Hotel telah pun tamat beroperasi. Untuk meringankan beban negara daripada membayar wang Eid anjuran pejabat PERKESO,lebih baik saya berkerja untuk menyara keluarga,ini tanggungjawab sebagai ketua keluarga.

  2. Asalamualaikum saya ingin memohon jawatan sebagai pembanci..Kerana tempat kerja lama saya Jazz Hotel telah pun tamat beroperasi. Untuk meringankan beban negara daripada membayar wang Eid anjuran pejabat PERKESO,lebih baik saya berkerja untuk menyara keluarga,ini tanggungjawab sebagai ketua keluarga. Ni Phone 0166303317 atau 0175511614

  3. assalamualaikum sy ingin memohon jawatan sebagai pembaci..kerana di berhentikan kerja semasa pkp tidak lama dulu.lebih baik sy untuk berkerja meyara keluarga..,ini tanggungjawab sebagai ketua keluarga.ni no fon sy 0105618452

  4. Assalammualaikum.saya ingin bekerja sebagai pembanci kerana saya sekarang sedang mencari pekerjaan untuk mwnyara keluarga saya.mohon sangat.ini no telefon saya 01127027783(muhammad hilmi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.