Sunday, March 26, 2023
HomeKuala LumpurJawatan kosong Pensyarah Kolej Universiti Islam antarabangsa selangor

Jawatan kosong Pensyarah Kolej Universiti Islam antarabangsa selangor

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan kosong Pensyarah Kolej Universiti Islam antarabangsa selangor | Kepada warganegara malaysia yang sedang mencari jawatan kosong dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan di Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Jawatan kosong Pensyarah Kolej Universiti Islam antarabangsa selangor

  1. Penyarah Muda Gred DK41
  2. Pensyarah Gred DK45
  3. Pegawai Tadbir Gred N41

Syarat asas pelantikan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 29 December 2017.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.

Cara memohon

  • Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan Jawatan Akademik yang dikeluarkan oleh Kolej¬†Universiti Islam Antarabangsa Selangor.
  • Borang permohonan boleh diambil di¬†Pejabat Bahagian Pengurusan Insan,Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor, Bandar Seri Putra, 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
  • Sila pastikan anda menyediakan segala maklumat yang diperlukan dan mengikuti segala arahan-arahan yang telah ditetapkan semasa membuat permohonan jawatan.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments