Wednesday, October 4, 2023
HomeKerajaanJawatan Kosong Penolong Pegawai Penguat Kuasa Gred KP29

Jawatan Kosong Penolong Pegawai Penguat Kuasa Gred KP29

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong Penolong Pegawai Penguat Kuasa Gred KP29 | Kepada mereka yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di Kementerian Perdagangan dan Hal Ehwal Pengguna anda diminta untuk segera membuat permohonan.

Jawatan Kosong Penolong Pegawai Penguat Kuasa Gred KP29

  1. Penolong Pegawai Penguatkuasa Gred KP29
    Gaji ditawarkan : RM1,493.00 RM5,696.00

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 13 Disember 2021.

Mempunyai sekurang-kurangnya Diploma didalam bidang yang berkaitan yang telah ditetapkan anda boleh rujuk pada lampiran yang kami berikan dibawah.

Cara memohon jawatan

Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) yang kami telah sediakan pautannya dibawah.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Anda boleh rujuk panduan permohonan jawatan SPA yang kami telah sediakan berikut untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

Syarat Penuh pelantikan

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments