Monday, September 25, 2023
HomeKerajaanJawatan kosong Penguasa Kastam Gred WK41

Jawatan kosong Penguasa Kastam Gred WK41

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan kosong Penguasa Kastam Gred WK41 | Kepada mereka yang sedang mencari jawatan kosong berminat dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan di Jabatan Kastam Diraja Malaysia anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan seperti berikut:-

Jawatan kosong Penguasa Kastam Gred WK41

  1. Penguasa Kastam Diraja Malaysia (80 Kekosongan | 150 Simpanan )

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 3 MAC 2019.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat yang telah ditetapkan anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.

Cara membuat permohonan

Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) yang kami telah sediakan pautannya dibawah.

Bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat anda boleh baca tips permohonan jawatan SPA di pautan yang kami telah sediakan seperti berikut.

Mohon

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. salam sejahtera.
    .saya berminat dengan jawatan BIDANG KASTAM Saya mempunyai pengalaman dalam bidang kerani lebih daripada 5 tahun. Saya seorang yang peramah & berdedikasi. Mudah menerima tunjuk ajar daripada orang lama. Diharap pihak syarikat POS Malaysia Berhad dapat mempertimbang kan permohonan saya. Terima Kasih.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments