Tuesday, June 6, 2023
HomeJawatan Kosong 2022Jawatan Kosong Pengawal Keselamatan Kerajaan 2022

Jawatan Kosong Pengawal Keselamatan Kerajaan 2022

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong Pengawal Keselamatan Kerajaan 2022 | Pihak Pejabat Ketua Pegawai Keselamatan Kerajaan Malaysia mempelawa kepada kepada seluruh rakyat malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan seperti yang ditawarkan berikut.

Jawatan Kosong Pengawal Keselamatan Kerajaan 2022

  1. Pembantu Keselamatan Gred KP19
    30 kekosongan jawatan | 20 Calon simpanan
  2. Pengawal Keselamatan Gred KP11
    249 Kekosongan | 350 Calon simpanan

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan yang telah ditetapkan iaitu 17 April 2022.

Mempunyai kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran telah kami sediakan pautannya seperti dibawah.

Cara memohon

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) yang telah kami berikan pautannya seperti dibawah.

Sebelum anda membuat permohonan sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat serta dikemaskini.

Anda boleh rujuk panduan permohonan jawatan SPA yang kami telah sediakan di pautan berikut untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments