Sunday, May 28, 2023
HomeKerajaanJawatan Kosong Pembantu Pertahanan Awam Gred KP19

Jawatan Kosong Pembantu Pertahanan Awam Gred KP19

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong Pembantu Pertahanan Awam Gred KP19 | Pengambilan terkini di Jabatan Sukarelawan Malaysia (RELA) bagi mereka yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan anda diminta untuk membuat permohonan sekarang.

Jawatan Kosong Pembantu Pertahanan Awam Gred KP19

  1. Pembantu Pertahanan Awam Gred KP19
    Gaji ditawarkan : RM1,360 – RM4,052

Syarat asas permohonan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 9 Jan 2022.
  • Mempunyai sekurang-kurangya SPM dengan sekurang-kurangnya Kepujian didalam Bahasa Melayu atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya.
  • Atau mempunyai kelayakan-kelayakan seperti yang telah ditetapkan anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya seperti berikut.

Cara memohon jawatan

Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Anda boleh baca Panduan permohonan Jawatan yang kami telah sediakan pautannya seperti berikut untuk memastikan permohonan anda dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments