Sunday, September 24, 2023
HomeBerita KerjayaJawatan Kosong Pembantu Penguatkuasa KPDHEP

Jawatan Kosong Pembantu Penguatkuasa KPDHEP

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong Pembantu Penguatkuasa KPDHEP | Pengambilan terkini jawatan kosong di Kementerian Perdagangan dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna mereka yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat jangan lepaskan peluang untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan seperti berikut.

Jawatan Kosong Pembantu Penguatkuasa KPDHEP

  1. Pembantu Penguatkuasa Gred KP19
    Gaji ditawarkan : RM1,360 – RM4,052

Kekosongan jawatan : 30 Kekosongan jawatan dan 40 Calon simpanan

Syarat Permohonan jawatan

  • Permohonan andalah terbuka kepada seluruh rakyat malaysia yang berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 4 julai 2021.
  • Seorang yang mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya SPM dengan memiliki sekurang-kurangnya Kepujian dalam bahasa melayu di peringkat SPM atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya.
  • Melepasi syarat-syarat pelantikan untuk ukuran fizikal dan pancaindera yang telah ditetapkan anda boleh rujuk pada lampiran telah kami berikan dibawah.

Cara memohon jawatan

  • Permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) yang telah kami berikan pautannya seperti dibawah.
  • Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.
  • Anda boleh baca Panduan Permohonan jawatan SPA yang telah kami sediakan pautannya berikut bagi memastikan anda tidak melakukan sebarang kesilapan semasa membuat permohonan.

Mohon

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments