Monday, September 27, 2021
HomeAbu DhabiJawatan kosong Pemandu Teksi di UAE 2017

Jawatan kosong Pemandu Teksi di UAE 2017

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan kosong Pemandu Teksi di UAE 2017 | Kepada seluruh warganegara malaysia yang berminat dan berkelayakan untuk berkerja sebagai Pemandu Teksi di UAE anda kini berpeluang untuk membuat permohonan. Berikut adalah maklumat lanjut permohonan

Jawatan kosong Pemandu Teksi di UAE 2017

  1. Pemandu Teksi ( 200 kekosongan )
    Gaji ditawarkan RM6500 – RM9740 sebulan
    pemandu teksi dubai

Syarat Pelantikan Pemandu Teksi UAE

  • Calon hendaklah berusia tidak kurang daripada 23 tahundan tidak melebihi 45 tahun ( lelaki/wanita).
  • Mempunyai Lesen memandu sekurang-kurangnya 3 tahun.

Cara Memohon Pemandu Teksi UAE

Permohonan boleh dibuat dengan menghantarkan resume lengkap anda yang mengandungi gambar berukuran passport, Nric no, email address dan No telephone ke alamat email seperti berikut [email protected]

atau

Anda boleh terus menghubungi Agensi Pekerjaan HR’S MGMT Sdn Bhd di talian 012-2069323 / 019-9009590

SUMBER



RELATED ARTICLES

75 COMMENTS

  1. Mak bapak ko x ajar bahasa menghormati ke? Mirul bunkers..org yg buta bahasa macam ko ni.mmg x layak campur org…baik keluarga ko sekali dok dlm hutan x campur manusia.campur ngan babun lg bagus..biarlah diorang nk tanya yg ko panas jubur kenapa..???.bangsat bahasa budaya keluarga ko ni.

  2. Apasalal semua ni bodoh sangat….kan kat situ dah tercatat *borang online*. Isi jelah borang online tu. Tak payahlah tinggal nombor telefon dan buat muka bodoh kat sini. Kat situ dah tercatat jelas syarat2nya: umur sekurang2nya 25 dan paling tua 45 tahun. Yg umur di atas 45, tak yahlah dok tanya lg.

  3. Hati2 sahabat membuat keputusan.. sudah la xdak duit,ingin berkerja.. sampai sana dijual pula.. just sebagai peringatan ja.. harap2 dak kot..:-)

  4. Salam sejahtera bos..saya dah..emelkan detail saya.moga dpt dipertimbangkan permohonan saya..tersebut ,TQ.atas imfo kerjaya trsebut.cuma masih ada lagi ke bos..kerjaya tersebut.

    • *jawatan kosong pemandu Taxi di UAE tu bos ..masih ada peluang lagi ke bos.harap semua nya berjalan lancar utk pengambilan tersebut.TQ.

  5. Sy pernah berkeja di Oman dan pernah jgk memandu di UAE. Jike gaji yg di tawarkan 6ribu 7ribu menang tak ckp hidup di sana. Kerana kos sara hidup di sana terlalu tggi..
    Nilai mata wang sanapn lbh kurang dgn duit kita jgk.. Yg jadi mslh nya skrang ni 6ribu atau 16ribu..???

  6. Hi i’m interested about this job, but my age is 51 can i apply for the job as a taxi driver. If possible pls let me know. +60 0102328853, Thank you.

  7. Hai… sounds great, pls let me know more details about this taxi driver job.. my hp no. 017-6520252 thivan. Thanks in advance

  8. Boleh ke gaji banyak tu.sewa rumah 12 ke 13000..makan sehari 60 ke 70..boleh duduk cam bangla save sikit..
    Kerja ngan pak arab paham2 la ya.
    Belum tolak agensi pekerjaan lagi

      • Hati2.dah wujud scam pekerjaan serupa ni dulu lagi. Nanti yg berminat dikehendaki byr duit registration beberapa ribu utk urusan visa lah,flight dan sbg nya.. Dah byr je trus hilang agen2 tu. Periksa betul2 sblum terpedaya K.Saya tak cakap yg ni pun tipu tapi hati hati. ???

    • penginapan disediakan tak dalah hidup mcm bangla living kos dekat sana hampir sama dgn malaysia cuma mereka lebih kaya berbanding rakyat malaysia

  9. Hi..Assalam & good day!
    Saya berminat kerja ini. Bagaimana nak mmohon..? Umur 52 tahun boleh mmohon ke?
    BJ – 012 322 2546

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments