Monday, December 4, 2023
HomeKerajaanJawatan kosong pegawai perubatan dan pergigian di UPSI

Jawatan kosong pegawai perubatan dan pergigian di UPSI

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan kosong pegawai perubatan | Permohonan adalah diperlawa kepada warganegara malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai pegawai perubatan dan pergigian Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI. Berikut adalah senarai jawatan-jawatan yang ditawarkan:-

Jawatan kosong pegawai perubatan

  1. Pegawai perubatan Gred UD43 1 kekosongan
  2. Pegawai pergigian Gred UG44/48/52/54

Syarat asas permohonan

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 21 Mac 2017 dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon.

Cara memohon

  • Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang Online Job Application yang telah kami sediakan pautannya dibawah.
  • Calon pertama kali membuat permohona hendaklah mendaftar terlebih dahulu manakala mereka yang telah mendaftar hanya perlu login dan kemaskini permohonan anda.
  • [PENTING] Selepas mengisi segala maklumat jawatan secara online anda hendaklah mencetak dan hantarkan permohonan anda bersama-sama dengan salinan keputusan SPM/Sijil/ Diploma/ Ijazah/ Sijil-sijil Kokurkulum dan sebagainya yang berkaitan (yang telah disahkan). Poskan¬†ke alamat tertulis di bawah.

jawatan kosong di upsi terkini

Mohon Online

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments