Thursday, June 1, 2023
HomeSwastaJawatan Kosong Panasonic

Jawatan Kosong Panasonic

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong Panasonic | Kepada seluruh rakyat malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berminat untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan terkini yang ditawarkan di Panasonic anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi jawatan-jawatan berikut.

Latar belakang Majikan

Panasonic Corporation telah penubuhankan pada tahun 1918 dab telah berkembang menjadi salah satu pengeluar produk elektronik terbesar di dunia, yang terdiri daripada lebih daripada 540 syarikat. Mengeluarkan dan memasarkan pelbagai jenis produk di bawah jenama Panasonic bagi meningkatkan dan memperkaya gaya hidup di seluruh dunia. Panasonic terdiri daripada 14 syarikat domain perniagaan. Setiap syarikat mempunyai bahagian R&D, produksi dan penjualan tersendiri yang bertindak balas terhadap segmen perniagaannya sendiri, seperti AV digital, peralatan rumah tangga, penyelesaian industri, dan produk elektronik dan pengguna lain. Kumpulan Syarikat Panasonic di Malaysia terdiri daripada 21 syarikat di Malaysia dengan pusat Pembuatan, pusat R&D, pejabat Jualan & Perkhidmatan dan pejabat Pengurusan. Lokasi: Lembah Klang (Shah Alam, PJ & KL), Pulau Pinang, Johor dan Melaka.

Jawatan Kosong Panasonic

 1. Assistant Manager Business Development (B2B)
 2. Logistics Operation Executive
 3. Account Manager
 4. Chemist
 5. Pekerja Pengeluaran
 6. Security Guard
 7. Finance Assistant Manager

Lain-lain jawatan terkini di Panasonic sila rujuk pada lampiran yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Syarat asas permohonan

 • Calon hendaklah rakyat malaysia yang berkelayakan dan berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
 • Mempunyai kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh baca syarat-syarat pelantikan semasa membuat permohonan.
 • Cara memohon jawatan
 • Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan laman sesawang rasmi Jobstreet yang kami telah berikan pautannya dibawah.
 • Berikut ada tips bagaimana untuk anda menulis PITCH yang baik semasa memohon jawatan di Jobstreet sila rujuk pada pautan yang kami telah berikan seperti berikut.

Mohon

Sila pastikan anda membaca dengan teliti segala syarat permohonan yang telah ditetapkan, jawatan yang ditawarkan adalah mengikut tarikh tutup permohonan untuk jawatan terkini anda boleh rujuk terus di pautan yang kami telah berikan seperti berikut.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments