Sunday, September 24, 2023
HomeMySTEPJawatan Kosong MySTEP PKNP 2022

Jawatan Kosong MySTEP PKNP 2022

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong MySTEP PKNP 2022 | Realistic Attraction Sdn Bhd mempelawa kepada seluruh warganegara malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan dibawah program mystep berikut.

Jawatan Kosong MySTEP PKNP 2022

  1. MySTEP Pemasaran
  2. MySTEP Penenun

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 13hb Jun 2022.

Mempunyai kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya dibawah.

Cara memohon

Calon yang berkelayakan hendaklah membuat permohonan dengan mengisi borang permohonan yang anda boleh dapatkan di Pejabat atau muatturun di pautan kami berikan dibawah.

Borang yang lengkap hendaklah dihantarkan berserta dengan resume dan salinan sijil yang disahkan ke alamat email rasbte[email protected] atau terus ke alamat pejabat yang telah diberikan.

Anda boleh baca Panduan Permohonan MySTEP melalui email dipautan berikut untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Syarat penuh / Borang permohonan

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments