Sunday, May 28, 2023
HomeSabahJawatan Kosong MAXIS

Jawatan Kosong MAXIS

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong MAXIS | Kepada warganegara malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk berkerja di syarikat komunikasi terkemuka di malaysia iaitu maxis anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan berikut:-

Jawatan Kosong MAXIS

Senarai Jawatan Terkini di Maxis

Jawatan kosong sentiasa dikemaskini dari masa ke semasa oleh pihak maxis di Jobstreet dan jika semasa anda membuka link Senarai Jawatan Terkini di Maxis dan mendapati tidak ada sebarang jawatan iainya bermaksud tidak ada pengambilan semasa anda membukanya.

Syarat asas permohonan jawatan

Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan bagi setiap jawatan yang telah ditetapkan.

Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh membacanya semasa membuat permohonan jawatan.

Cara memohon kerja kosong MAXIS

Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Jobstreet yang kami telah berikan pautannya seperti diatas.

Namun begitu bagi memastikan permohonan anda dinilai sebaiknya oleh majikan berikut kami berikan langkah-langkah untuk anda membuat permohonan dengan betul di Jobstreet.

  1. Pastikan anda register dan mengisi segala maklumat diri anda dengan lengkap dan tepat.
  2. Muatnaik gambar/resume anda di profile Jobstreet anda.
  3. Semasa memohon sila pastikan anda tidak membiarkan kosong di bahagian pitching berikut adalah tips untuk menulis pitching jobstreet yang baik.

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments