Saturday, December 9, 2023
HomeKerajaanJawatan Kosong Majlis Daerah Kerian 2022

Jawatan Kosong Majlis Daerah Kerian 2022

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong Majlis Daerah Kerian 2022 | Kepada seluruh warganegara Malaysia terutamanya rakyat DYMM Paduka Seri Sultan Perak Darul Ridzuan yang berkelayakan berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk segera membuat permohonan.

Jawatan Kosong Majlis Daerah Kerian 2022

  1. Pembantu Tadbir (Pengkeranian/Operasi) Gred N19
    Gaji ditawarkan RM1352.00 MAK : RM 4003.00

Lain-lain jawatan kosong terkini kerajaan Mohon disini

Syarat asas pelantikan jawatan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 18 April 2022.

Mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya SPM atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya dan diiktiraf oleh kerajaan Malaysia.

Lulus enam mata pelajaran termasuk bahasa melayu dengan dua daripada mata pelajaran adalah kepujian dan selebihnya lulus didalam satu peperiksaan.

Cara memohon jawatan

Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi yang telah disediakan oleh pihak Digital Perak yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat sebelum membuat permohonan bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments