Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Ipoh

1
3137
Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Ipoh (1)

Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Ipoh | Kepada seluruh rakyat malaysia terutamanya rakyat DYMM Paduka Seri Sultan Perak Darul Ridzuan yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan terkini yang ditawarkan anda diminta untuk segera membuat permohonan kekosongan jawatan seperti berikut:-

Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Ipoh

  1. Pembantu Penguatkuasa Gred KP19
  2. Pembantu Tadbir (P/O) Gred N19
  3. Pegawal Keselamatan Gred KP11
  4. Pembantu Kenderaan Gred H11
  5. Pembantu Awam Gred (Kontrak)

Lain-lain jawatan (Mohon disini)

Syarat asas permohonan jawatan

Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 23 Ogos 2019.

Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya dibawah.

Cara membuat permohonan jawatan

Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Aplikasi Kerajaan Negeri Perak yang kami telah berikan pautannya dibawah.

Bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat serta mengikuti segala arahan-arahan yang telah ditetapkan.

Mohon

Syarat Penuh Pelantikan

1 COMMENT

  1. Nama saya ialah Norazmi dan Saya seorang OKU Pekak/Bisu. Saya minta bekerja sebagai Pembantu Awan di MBI Ipoh. Ini No Whatsapp 0189507655. Please reply me ok?.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.