Thursday, November 30, 2023
HomeKerajaanJawatan Kosong Lembaga Lebuhraya Malaysia 2022

Jawatan Kosong Lembaga Lebuhraya Malaysia 2022

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong Lembaga Lebuhraya Malaysia 2022 | Bagi mereka yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut anda diminta untuk segera membuat permohonan. Berikut adalah maklumat jawatan yang ditawarkan :-

Jawatan Kosong Lembaga Lebuhraya Malaysia 2022

  1. Jurutera Mekanikal / Elektrik Gred J52
  2. Penolong Jurutera Awam Gred JA29
  3. Pembantu Tadbir (Perkeranian / Operasi ) Gred N19

Lain-lain Jawatan Kosong Terkini Kerajaan Mohon disini

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 4 Julai 2022.

Melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran telah kami berikan di pautan dibawah.

Sila pastikan anda membaca dengan teliti segala maklumat yang diberikan sebelum membuat sebarang permohonan bagi mengelakkan permohonan anda ditolak.

Cara memohon

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi yang telah disediakan oleh Pihak Lembaga Lebuhraya Malaysia yang kami telah berikan pautannya dibawah.

Sebelum anda membuat permohonan jawatan sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat untuk memastikan permohonan anda dinilai sebaiknya oleh majikan.

Sila pastikan anda hanya memohon jawatan yang anda mempunyai kelayakan sahaja.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments