Friday, December 1, 2023
HomeSelangorJawatan Kosong Kontrak PERKESO

Jawatan Kosong Kontrak PERKESO

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong Kontrak PERKESO | Kepada seluruh rakyat malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan terkini jawatan yang ditawarkan anda diperlawa untuk segera membuat permohonan.

  1. PEGAWAI EKSEKUTIF GRED 19 KONTRAK (CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE)
    Gaji ditawarkan : RM2,200 – RM10,300.

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 21 / 11 / 2021.

Mempunyai sekurang-kurangnya Diploma didalam bidang yang diiktiraf oleh kerajaan malaysia daripada intitusi-institusi Pengajian Tinggi Tempatan atau mana-mana kelayakan yang diiktiraf oleh kerajaan malaysia.

Keutamaan akan diberikan kepada calon yang memiliki pengalaman dalam perkhidmatan pelanggan (Customer Service) atau pusat khidmat Pelanggan (Call Center)

Lain-lain kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon.

Cara memohon jawatan

Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi yang telah disediakan oleh pihak perkeso iaitu mycareer.perkeso.gov.my yang telah kami sediakan pautannya dibawah.

Sila pastikan anda membaca dan meniliti setiap syarat dan arahan yang telah ditetapkan sebelum membuat permohonan untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments