Monday, March 27, 2023
HomeJawatan Kosong 2022Jawatan Kosong KKM 4464 Kekosongan

Jawatan Kosong KKM 4464 Kekosongan

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong KKM 4464 Kekosongan | Peluang kerjaya terkini di Kementerian Kesihatan Malaysia pengambilan jawatan secara tetap bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut.

Jawatan Kosong KKM 4464 Kekosongan

  1. Pegawai Perubatan Gred UD43 ( 3586 Kekosongan jawatan)
  2. Pegawai Pergigian Gred UG41 (460 Kekosongan jawatan )
  3. Pegawai Farmasi Gred UF41 (400 Kekosongan jawatan )

Syarat asas permohonan jawatan

Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 15 MAC 2022.

Mempunyai kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran telah kami sediakan dipautan dibawah.

Sila pastikan anda hanya memohon jawatan yang anda mempunyai kelayakan sahaja.

Cara memohon

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) yang kami telah berikan pautannya dibawah.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Setiap kali anda membuat perubahan sila pastikan anda menekan butang kemaskini yang telah diberikan dan pastikan permohonan anda telah dibuat.

Anda juga boleh membaca Panduan permohonan jawatan melalui SPA yang kami telah berikan utnuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan

Mohon

Syarat Penuh Permohonan

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments