Jawatan Kosong Kerani Bank Pengambilan Terkini Bank Islam

0
28382
Jawatan Kosong Kerani Bank
GAMBAR HIASAN

Jawatan Kosong Kerani Bank Pengambilan Terkini Bank Islam | Kepada seluruh rakyat malaysia yang berminat dan berkelayakan untuk berkerja di Bank Islam sebagai kerani anda diperlawa untuk segera membuat permohonan. Berikut adalah maklumat jawatan yang ditawarkan:

Jawatan Kosong Kerani Bank Terkini Bank Islam

  1. Clerk services ambassador
    Gaji ditawarkan: RM1,600 – RM1,900

Syarat Asas Pelantikan Jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 18 June 2017.
  • Mempunyai sekurang-kurangnya Diploma dalam bidang Finance/Accountacy/banking,Business Studies,Administration/Management atau Marketing atau mana-mana kelayakan yang berkaitan yang diiktiraf oleh kerajaan malaysia.
  • Seorang yang boleh berkerja tanpa pengawasan,mempunyai interpersonal yang baik,team player dan multi-tasking.

Cara Membuat Permohonan

  • Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang Jobstreet yang kami telah berikan pautannya dibawah.
  • Sebelum anda memohon sila pastikan profile Jobstreet anda lengkap bersertakan dengan segala maklumat yang diperlukan anda boleh rujuk pada Cara Setup profile Jobstreet dengan betul Wajib Baca.
  • Anda juga dinasihatkan untuk tidak biarkan bahagian PITCH kosong ambil masa anda untuk menulis dengan baik di bahagian PITCH ini kerana perkara pertama yang majikan akan lihat adalah dibahagian pitch.

Mohon Online disini

Tolong sebarkan kepada rakan-rakan dan saudara-mara anda yang sedang mencari jawatan kosong mungkin ianya bermanfaat untuk mereka dan kami doakan kejayaan anda goodluck dan semalam mencuba.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.