Home Kuala Lumpur Jawatan Kosong Kerani Bank Islam Malaysia

Jawatan Kosong Kerani Bank Islam Malaysia

1
5115
Jawatan Kosong Kerani Bank Islam Malaysia
gambar hiasan

Jawatan Kosong Kerani Bank Islam Malaysia | Kepada warganegara malaysia yang melepasi syarat-syarat yang telah ditetapkan di bawah anda diperlawa untuk membuat permohonan untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai kerani di Bank Islam Malaysia. Calon hendaklah membuat permohonan sebelum tarikh tutup permohonan iaitu 02 Jun 2016.

Senarai Jawatan Kosong Terkini SILA LIHAT DISINI

Jawatan Kosong Kerani Bank Islam Malaysia

Nama Jawatan : Kerani

Taraf Jawatan : Sepenuh Masa

 

Tugas Jawatan

  • Menjalankan operasi perbankan back-office dan tugas-tugas sokongan.
  • Melaksanakan tugasan di barisan hadapan dan operasi di kaunter termasuk deposit dan pengeluaran tunai dengan segera dan tepat.
  • Tugas lain yang diberikan oleh Pengurus Cawangan / Pengurus Perkhidmatan Perbankan

Syarat Pelantikan Jawatan

Calon mesti memiliki sekurang-kurangnya Diploma dalam bidang Perakaunan / Perbankan, Pengajian Perniagaan / Pentadbiran / Pengurusan, Pemasaran atau yang setaraf dari kolej atau universiti yang diiktiraf oleh kerajaan.

Cara membuat permohonan

Permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menghantarkan permohonan melalui laman sesawang yang telah kami sediakan dibawah.Jawatan Kosong Kerani Bank Islam Malaysia

Mohon sekarang

1 COMMENT

  1. salam sejahtera..
    saya berminat dengan jawatan yang terdapat di BANK. Saya mempunyai pengalaman dalam bidang bank dan kerani lebih daripada 10 tahun. Saya seorang yang peramah & berdedikasi. Mudah menerima tunjuk ajar daripada orang lama. Diharap pihak berkenaan dapat mempertimbang kan permohonan saya.
    Terima Kasih.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here