Home Kerajaan Jawatan kosong kerajaan SUK Negeri Pulau Pinang

Jawatan kosong kerajaan SUK Negeri Pulau Pinang

3
6901
Jawatan kosong kerajaan SUK Negeri Pulau Pinang

Jawatan kosong kerajaan SUK Negeri Pulau Pinang | Kepada mereka yang sedang mencari jawatan kosong kerajaan anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan kerajaan negeri Pulau Pinang berikut adalah senarai jawatan yang ditawarkan dan cara untuk membuat permohonan.

Jawatan kosong kerajaan SUK Negeri Pulau Pinang

  1. Pengarah Majlis Sukan Negeri

Syarat asas pelantikan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 16 December 2019
  • Melepasi syarat-syarat pelantikan jawatan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya dibawah.

Senarai jawatan kosong terkini di gkerjaya

Cara memohon

  • Semua permohonan jawatan kerajaan negeri pulau pinang hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang e2psm yang telah kami berikan pautan dibawah.
  • Bagi pengguna baru anda hendaklah mendaftar terlebih dahulu manakan mereka yang telah mendaftar hanya perlu login dan mohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.
  • Sila pastikan anda mengisi segala maklumat dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda disemak dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon Online

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.