Sunday, December 4, 2022
HomeKerajaanJawatan Kosong Kerajaan Negeri Selangor 2022

Jawatan Kosong Kerajaan Negeri Selangor 2022

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong Kerajaan Negeri Selangor 2022 | Permohonan adalah terbuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berusia tidak kurang daripada 18 tahun terdiri daripada anak-anak negeri selangor yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan seperti yang ditawarkan berikut.

Jawatan Kosong Kerajaan Negeri Selangor 2022

 1. PEMBANTU AWAM OPERATOR LOJI
 2. PENGHANTAR NOTIS GRED
 3. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN)
 4. JURUAUDIO VISUAL
 5. PEMBANTU HAL EHWAL ISLAM
 6. PELUKIS PELAN (KEJURUTERAAN AWAM)
 7. PEMBANTU LAUT
 8. SETIAUSAHA PEJABAT
 9. PENOLONG PEGAWAI PERTANIAN
 10. PENOLONG JURUTERA
 11. PENGAWAL KESELAMATAN GRED

Lain-lain Jawatan Kosong Kerajaan Terkini 2022 Mohon disini

Syarat asas permohonan

Terbuka kepada warganegara malaysia yang terdiri dikalangan Anak Negeri Selangor yang berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 1 Mei 2022.

Memenuhi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran telah kami sediakan di pautann dibawah.

Sila pastikan anda membaca dengan teliti syarat khas yang ditetapkan bagi setiap jawatan sebelum membuat permohonan dan hanya memohon jawatan yang anda mempunyai kelayakan sahaja.

Cara memohon jawatan SPN Selangor

Semua permohonan Jawatan Kosong Kerajaan Negeri Selangor 2022 hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi SPN Selangor yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Bagi pengguna baru anda hendaklah membuat pendaftaran akaun baru manakala mereka yang telah register anda hanya perlu login dan mengemaskini permohonan anda.

Bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments