Home Kerajaan Jawatan Kosong kerajaan negeri Perak

Jawatan Kosong kerajaan negeri Perak

3
5273
jawatan kosong kerajaan negeri perak terkini

Jawatan Kosong kerajaan negeri Perak | Peluang terbuka kepada RAKYAT DYMM PADUKA SERI SULTAN PERAK DARUL RIDZUAN yang berkelayakan dan berminat untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Jawatan Kosong kerajaan negeri Perak

jawatan kosong kerajaan negeri perak terkini

Senarai iklan jawatan kosong di negeri yang lain

 

Syarat Asas Permohonan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia dan Rakyat DYMM Paduka Seri Sultan Perak Darul Ridzuan yang berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 28 Jun 2017.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan jawatan yang telah ditetapkan yang anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya dibawah.

Cara Membuat Permohonan

  • Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang Suruhanjaya Perkhidmaran Awam Negeri Perak di pautan yang kami telah sediakan.
  • Sebelum membuat sebarang permohonan pastikan anda mendaftar dan melengkapkan segala maklumat yang diminta dengan lengkap.

Syarat Pelantikan semua jawatan

Mohon Online

3 COMMENTS

  1. Salam. Saya merupakan lepasan ijazah sarjana muda dari UiTM Shah Alam. Ada sebarang jawatan kosong kerajaan yang terdekat dibuka? Kalau ada minta jasa baik pihak tuan beritahu pada saya. Terima kasih ye.

  2. Salam dan selamat pagi saya mempunyai diploma dlm bidang sains kesihatan..mencari jawatan kosong dinegeri perak..pliss inform me

    • anda boleh follow likes social media kami untuk tidak lepaskan peluang sebarang kemaskini iklan jawatan kosong terkini

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here