Thursday, November 30, 2023
HomeKerajaanJawatan Kosong Kerajaan MAMPU

Jawatan Kosong Kerajaan MAMPU

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong Kerajaan MAMPU | Pihak Unit Pemodenan Tadbiran dan Perancangan Pengurusan Malaysia (MAMPU) mempelawa kepada seluruh warganegara malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan anda diperlawa untuk memohon sekarang jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Jawatan Kosong Kerajaan MAMPU

  1. Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 26 Jan 2020.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan bagi setiap jawatan yang ditawarkan anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

Cara mohon jawatan di MAMPU

  • Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.
  • Bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan dikemaskini.

Syarat Pelantikan jawatan

Mohon

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. umur sy 35 sy ade penyakit buah pingang tahap 4 tekanan darah tinggi….sy masih mencari keja yg sesuai dgan keadaan sy….sy stay at ampang selangor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments