Friday, January 27, 2023
HomeKerajaanJawatan Kosong Kerajaan 285 Kekosongan

Jawatan Kosong Kerajaan 285 Kekosongan

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong Kerajaan 285 Kekosongan | Kepada seluruh rakyat malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di Kementerian Kesihatan Malaysia anda diperlawa untuk segera membuat permohonan sekarang.

Jawatan Kosong Kerajaan 285 Kekosongan

  1. Pembantu Tadbir (Kewangan Gred W19)
    285 Kekosongan | 500 Calon simpanan

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan.

Calon hendaklah mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya SPM atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya dan diiktiraf oleh kerajaan malaysia.

Mempunyai kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Cara memohon

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Anda boleh baca Panduan Permohonan Jawatan SPA di pautan yang kami telah berikan berikut untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments