Jawatan Kosong Kementerian Pengangkutan Malaysia

jawatan-kosong-kementerian-pengangkutan-malaysia

Jawatan Kosong Kementerian Pengangkutan Malaysia | Kepada seluruh rakyat malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk berkerja secara kontrak di Pebadanan Aset Keretapi (RAC) anda diperlawa untuk segera membuat permohonan jawatan-jawatan seperti berikut sebelum 11 October 2016.

jawatan-kosong-kerajaan-terkini-mohon-sekarang

Syarat Am Permohonan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia yang berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup yang telah diberitahu diatas.
  • Melepasi syarat-syarat yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh membacanya di file pdf yang telah kami sediakan dibawah.
  • Calon hendaklah mendapat sekurang-kurangnya gred C dalam mata pelajaran SPM termasuk ujian lisan atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya dan diiktiraf oleh kerajaan malaysia.

Cara Membuat Permohonan

Permohonan hendaklah menggunakan borang RAC/JK/1/2016 yang boleh dimuatturun di pautan yang kami berikan dibawah dan borang permohonan hendaklah lengkap bersertakan dengan dokumen-dokumen seperti berikut dan dihantarkan kepada alamat yang dinyatakan.

jawatan-kosong-selangor-kereta-api

Maklumat Lanjut Permohonan dan Borang Permohonan muatturun disini