Sunday, September 24, 2023
HomeUncategorizedJawatan Kosong Kastam Kelayakan SPM

Jawatan Kosong Kastam Kelayakan SPM

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong Kastam Kelayakan SPM | Kepada seluruh warganegara malaysia yang sedang mencari jawatan kosong dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di Jabatan Kastam Diraja Malaysia anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Jawatan Kosong Kastam Kelayakan SPM

 1. Pembantu Penguasa Kastam Gred WK19

Syarat permohonan jawatan

 • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan(TERBUKA SEPANJANG TAHUN).
 • Mempunyai sekurang-kurangnya SPM atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya dan diiktiraf oleh kerajaan malaysia.
 • Keutamaan diberikan kepada mereka yang mempunyai kepujian dalam mata pelajaran Matematik.

Cara memohon jawatan kosong Kastam

Semua permohonan jawatan di Jabatan Kastam Diraja Malaysia hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA).

Bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan dikemaskini anda boleh rujuk panduan permohonan jawatan kosong SPA di pautan telah kami berikan berikut.

Mohon

RELATED ARTICLES

12 COMMENTS

 1. Assalamualaikum sy berkelulusan spm sy sgt2 berminat dgn jwtan penguatkuasa kastam wk19 yang ditawarkan semoga ada rezeki buat saya insya allah amin

 2. saya berkelulusan dploma perakaunan dan baru sahaja menamatankan latihan industri. saya berminat dengan jawatan pembantu penguatkuasa kastam wk19 yang ditawarkan ini

 3. Istiadat Konvokesyen ke – 83 Fakuliti Filem ,Teater dan Anamasi saya dianugerahkan Diploma Teknoloji Kreatif ( Pengurusan Industril Kreatif ) Saya baru Konvokesyen ke – 90 uitm dianugaerahkan Sarjana Muda Teknoloji Kreatif ( Kepujian ) Teater Kelas Pertama apakah jawatan yang sesuai untuk saya .

  • Assalamulaikum Dan Salam sejahtera,
   Tuan/Puan..
   Saya ambil berminat di dalam jawatan pembantu penguatkuasa kastam WK19 yang ditawarkan..sekiranya diberik perluang saya akan kalian kerja Dengan sebalik mungkin Dan membaiki apa2 yang kurang..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments