Home Uncategorized Jawatan Kosong Kastam Kelayakan SPM

Jawatan Kosong Kastam Kelayakan SPM

3
9804
Jawatan Kosong Kastam Kelayakan SPM

Jawatan Kosong Kastam Kelayakan SPM | Kepada seluruh warganegara malaysia yang sedang mencari jawatan kosong dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di Jabatan Kastam Diraja Malaysia anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Jawatan Kosong Kastam Kelayakan SPM

  1. Pembantu Penguasa Kastam Gred WK19

Syarat permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan(TERBUKA SEPANJANG TAHUN).
  • Mempunyai sekurang-kurangnya SPM atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya dan diiktiraf oleh kerajaan malaysia.
  • Keutamaan diberikan kepada mereka yang mempunyai kepujian dalam mata pelajaran Matematik.

Cara memohon jawatan kosong Kastam

Semua permohonan jawatan di Jabatan Kastam Diraja Malaysia hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA).

Bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan dikemaskini anda boleh rujuk panduan permohonan jawatan kosong SPA di pautan telah kami berikan berikut.

Mohon

3 COMMENTS

  1. Istiadat Konvokesyen ke – 83 Fakuliti Filem ,Teater dan Anamasi saya dianugerahkan Diploma Teknoloji Kreatif ( Pengurusan Industril Kreatif ) Saya baru Konvokesyen ke – 90 uitm dianugaerahkan Sarjana Muda Teknoloji Kreatif ( Kepujian ) Teater Kelas Pertama apakah jawatan yang sesuai untuk saya .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.