Thursday, March 23, 2023
HomeKerajaanJawatan kosong di Universiti Selangor

Jawatan kosong di Universiti Selangor

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan kosong di Universiti Selangor | Kepada warganegara malaysia yang berminat dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan di Universiti Selangor (UNISEL) anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan berikut:-

Jawatan kosong di Universiti Selangor

  1. PENOLONG PEGAWAI KEWANGAN (W27) (Kontrak 1 Tahun)

Syarat permohonan jawatan

  • Terbuka kepada warganegara malaysia yang berusia tidak lebih daripada 40 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 26 April 2018.
  • Mempunyai sekurang-kurangnya¬†Diploma dalam bidang Perakaunan, Pengajian Perdagangan atau Perbankan daripada institus-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.
  • Lain-lain kelayakan yang telah ditetapkan anda boleh rujuk pada lampiran penuh yang kami telah sediakan pautannya dibawah.

Cara memohon jawatan

Semua permohonan hendaklah dibuat dengan mengemukakan Surat Permohonan berserta gambar berukuran passport terkini dan sijil-sijil yang telah disahkan berserta CV yang lengkap anda juga digalakkan untuk membaca Perbezaan antara CV dan Resume yang harus anda tahu.

Sebelum anda menghantarkan permohonan anda sila pastikan anda telah mengikuti arahan-arahan yang telah ditetapkan yang anda boleh baca di lampiran dibawah.

Borang permohonan / Syarat Penuh Pelantikan jawatan

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments