Jawatan kosong cimb bank

8
41695
Jawatan kosong cimb bankTERKINI

Jawatan kosong cimb bank | Peluang terbuka kepada seluruh rakyat malaysia yang berminat dan berkelayakan untuk segera membuat permohonan jawatan-jawatan yang ditawarkan di CIMB Bank Group, Berikut adalah cara untuk memohon dan senarai jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Jawatan kosong cimb bank

Semua jawatan yang ditawarkan di CIMB Bank anda hendaklah membuat permohonan secara online dengan menggunakan laman sesawang Jobstreet yang kami telah berikan dibawah dengan mengikut langkah-langkah yang diberikan dibawah.

 1. Layari pautan Jobstreet yang kami telah sediakan ( Senarai Jawatan )
 2. Sebelum anda membuat permohonan sila pastikan profile Jobstreet anda lengkap dan membaca dengan teliti syarat-syarat pelantikan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon sila rujuk Cara Setup profile Jobstreet dengan betul.
 3. Semasa memohon sila pastikan anda menulis di bahagian PITCH dengan baik bagi memastikan permohonan anda dilihat oleh majikan sila rujuk Tips Pitching mohon kerja di Jobstreet.

8 COMMENTS

 1. Assalamualikum w.b.t . Terima kasih di atas penerangan oleh pihak tuan kepada pemohon pemohon yang berminat ingin bekerja di tempat yang dinyatakan. Diharap semua pemohon dapat melaksanakan dan mengisi borang seperti yang diberitahu oleh pihak CIMB kepada semua. Saya juga berminay sekiranya pihak CIMB Bank mengiklankan dan memberi “link” yang tepat terua kepada laman sesawang untuk memohon.

 2. Sy Cari kerja kerani .. Sya pernah kerja kerani sebagai jurukur prima..walaupun saya bisu/pekak(oku).. Boleh buat kerja ,bnk cimb tu boleh .. Buat kira2 duit saje..

 3. salam sejahtera..
  saya berminat dengan jawatan yang terdapat di Bank. Saya mempunyai pengalaman dalam bidang bank dan kerani lebih daripada 10 tahun. Saya seorang yang peramah & berdedikasi. Mudah menerima tunjuk ajar daripada orang lama. Diharap pihak berkenaan dapat mempertimbang kan permohonan saya.
  Terima Kasih.

 4. saya berminat dan sedang mencari pekerjaan sejak tahun lalu . lepasan diploma medical lab tp saya tidak kisah jawatan apapun kerana ingin menimbah pengalaman dan tunjuk ajar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.