Sunday, September 24, 2023
HomeSwastaJawatan Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad 2022

Jawatan Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad 2022

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad 2022 | Kepada mereka yang berminat dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan terkini yang ditawarkan di Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad berikut adalah maklumat jawatan yang ditawarkan.

Jawatan Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad 2022

  1. Sales Executive, Food
  2. Sale Executive, Trading / Chemical
  3. Sales Manager, F&B
  4. Executive, Umrah
  5. Kerani, Kewangan
  6. Penyelia Kewangan

Lain-lain Jawatan terkini Kerajaan Mohon disini

Tentang Majikan

Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad (KOPETRO) telah ditubuhkan pada 30 Oktober 1980. Jabatan Kakitangan PETRONAS, ia telah ditugaskan untuk melancarkan dan menyelenggara sebuah koperasi yang menyediakan bantuan kewangan kepada anggotanya.

Syarat Asas Jawatan Kosong

Permohonan hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 5 May 2022.

Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk syarat penuh semasa membuat permohonan.

Sila pastikan anda hanya memohon jawatan yang anda mempunyai kelayakan sahaja untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Cara memohon

Semua permohonan Jawatan Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad 2022 hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi MYFutureJobs yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Hanya mereka yang berkelayakan dan terpilih sahaja akan dipanggil untuk ditemuduga.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments