Monday, March 27, 2023
HomeJawatan Kosong 2022Jawatan Kerani Komunikasi Korporat PERHEBAT

Jawatan Kerani Komunikasi Korporat PERHEBAT

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kerani Komunikasi Korporat PERHEBAT | Perbadanan Hal Ehwal Angkatan Tentera (PERHEBAT) mempelawa kepada warganegara Malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan seperti berikut.

Jawatan Kerani Komunikasi Korporat PERHEBAT

  1. Kerani Komunikasi Korporat
    Lokasi : PERHEBAT, Kem Sungai Buloh

Gaji ditawarkan : RM1,352 – RM1,852

Lain-lain jawatan terkini kerajaan Mohon disini

Syarat asas permohonan

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun dan tidak melebihi 30 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 31 Mac 2022.
  • Mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya SPM atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya serta kepujian dalam bahasa melayu termasuk ujian lisan.
  • Keutamaan diberikan kepada mereka yang mahir dalam mengendalikan kamera (rakaman foto dan video)mahir menggunakan perisian untuk grafik, foto dan video seperti Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign dan Premiere, Final Cut Pro dan lain lain perisian berkaitan.
    Mahir menggunakan media sosial seperti Facebook, Twitter, Instagram,Youtube, Blog dan lain-lain.

Cara memohon

Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan Borang Permohonan jawatan yang kami telah berikan pautannya seperti berikut.

Selepas mengisi borang permohonan secara online anda hendaklah menghantarkan salinan sijil-sijil ke alamat email berikut [email protected]

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments