Sunday, May 28, 2023
HomeKerajaanJawatan Kerajaan Terkini JAKIM 2022

Jawatan Kerajaan Terkini JAKIM 2022

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kerajaan Terkini JAKIM 2022 | Kepada seluruh warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan terkini yang ditawarkan di Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) anda diminta untuk segera membuat permohonan.

Jawatan Kerajaan Terkini JAKIM 2022

  1. Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41
  2. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred FA29
  3. Penolong Pengurus Asrama Gred N29
  4. Pembantu Hal Ehwal Islam Gred S19
  5. Penerbit Rancangan Gred B19
  6. Pegawai Hal Ehwal Islam Gred S41

Syarat asas permohonan

Calon mestilah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 13 Mei 2022.

Mempunyai kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran telah kami berikan pautannya dibawah.

Sila pastikan anda membaca dengan teliti syarat-syarat pelantikan yang telah diberikan sebelum membuat sebarang permohonan jawatan.

Cara memohon

Semua permohonan Jawatan Kerajaan Terkini JAKIM 2022 hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) yang kami telah berikan pautannya seperti berikut.

Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda mengemaskini segala maklumat yang diminta dengan maklumat yang terkini dan lengkap.

Anda boleh baca Panduan Permohonan Jawatan SPA9 yang kami berikan berikut untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Hanya mereka yang berkelayakan dan terpilih sahaja akan dipanggil untuk ditemuduga.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments